Verosol besøger Danmark

Verosol besøgte Danmark

Verosol var på besøg i Danmark, og vi havde fornøjelsen at være på rundtur med deres ekspert Ivar Hommes. På to dage besøgte vi 6 arkitektvirksomheder og kommuner til en præsentation af de mange unikke fordele, der er ved at anvende Verosols produkter.

Oplagt alternativ til udvendig solafskærmning

Verosol er det oplagte alternativ til udvendig solafskærmning, grundet de lave driftomkostninger og fantastiske egenskaber i forhold til at sikre et godt arbejdsklima. Uden at gå på kompromis med design og arkitektur kan Verosol med fordel bruges til rulle- og plisségardin løsninger.

Ployestertextil med aluminiumsbelægning gennem mere end 50 år

Gennem mere end 50 år har Verosol leveret unikke løsninger til solafskærmning. Ved hjælp af en unik teknologi, hvor polyestertextil bliver forsynet med aluminiumsbelægning, tilbydes nogle af de mest avancerede solafskærmningsprodukter der findes.

Se mere om historien og produkterne i denne video:

Målbare resultater

På vores besøg præsenterede vi mange af de testresultater, der understreger hvor effektivt Verosol kan være med til at skabe et godt arbejdsklima, ved at reflektere solens stråler og herved mindske varmen i rummet. Vi udførte målinger af G-værdien på flere af de eksisterende løsninger og sammenlignede med tallene, hvis det havde været en Verosol løsning.

Læs mere om Verosol på vores dedikerede produktside eller hos Verosol.

Få et bedre arbejdsklima

Har du interesseret i at høre mere og eventuelt få besøg til en nærmere præsentation, er du altid velkommen til at kontakte os på 44971188 eller skrive direkte til vores specialist Dorthe Deleuran på dorthe@arkitex.dk.

Præsentationen fra Verosol kan rekvireres ved at skrive til Dorthe.

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email