Elektriske markiser i have

Markiser til erhverv

Find alle typer af markiser til erhverv

Har du en terrasse, eller har din arbejdsplads ofte problemer med varme og høje temperaturer, lysindfald mv. om sommeren? Markiser hjælper både med at beskytte fra solens stråler eller fra regn ude på terrassen og hjælper derudover også med varmereduktion, hvis du sidder indenfor i et lokale med markiser monteret for vinduerne. Hos Arktitex har vi et bredt udvalg af markiser til erhverv, så du kan finde lige netop de markiser, som passer til dig og din arbejdsplads.

Har du brug for professionel rådgivning?

Vores specialister sidder klar ved telefonen til en uforpligtende samtale.

Markiser der passer til alle slags erhverv

Hvad enten din arbejdsplads har brug for en stor markise til et udendørs område eller mindre markiser til vinduerne, kan vi hjælpe. Sammen med vores dygtige leverandører af stoffer, tekstiler og duge, har vi rig mulighed for at finde en markise, som passer til din arbejdsplads, både når det kommer til design, visuelle hensyn og andre behov. Måske I leder efter åbne markiser? Måske det er vigtigt for jer, at markisen har et stort udfald? Eller måske I har behov for markiser med motor, så I nemt kan køre dem ind og ud? Hos Arkitex hjælper vi med at finde den type af markiser til jeres erhverv, som giver det bedste resultat for jer.

Markiser efter mål

Skal du købe en markise på mål? Måske du har særlige vinduer med specialmål, eller måske du skal bruge markiser til et udendørsområde, hvor der er krav til specifikke mål? Hos Arkitex leverer vi markiser efter mål, så du kan få markiser, der passer lige netop til den bredde og det udfald, du har behov for. Vi leverer markiser efter mål, som kan forsynes med de funktioner, der er vigtige for dig – eksempelvis fjernstyring, motor eller vind- og solstyring. Kontakt os i dag, så vi kan finde den markiseløsning, der passer bedst til dig og dine vinduer.

Faldarms markiser

Find dine markiser hos Arkitex

Hos Arkitex har vi mange års erfaring i branchen, og vi har derigennem opnået et indgående kendskab til markiser til erhverv. Vi ved, hvilke markiser der passer til dit erhverv og jeres behov, og har desuden altid styr på tidens trends og tendenser. Sammen med vores dygtige leverandører, hjælper vores erfarne konsulenter dig med at finde dine næste markiser.

Markiser – priser

Hos Arkitex har vi ikke faste priser på markiser. Det skyldes, at prisen afhænger af projektets omfang, størrelse samt funktionerne på markisen. Skal du have en markise på mål, har du behov for markiser med motor, skal du bruge flere markiser, eller noget helt fjerde, vil prisen altså variere herefter. Du er dog altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan yde rådgivning og vejledning – det er aldeles uforpligtende. Du kan også booke os til et møde. Når vi har snakket med dig og er blevet sat ind i projektet, kan vi bedre give dig en markise pris.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformen så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email