Elektriske markiser i have

Markiser til erhverv

Find alle typer af markiser til erhverv

Har jeres arbejdsplads ofte problemer med varme og høje temperaturer på kontoret om sommeren? Eller måske I har problemer med lysindfald og spejling på borde og i computerskærme? Med markiser til erhverv kan I afhjælpe problemerne! Markiser hjælper nemlig både med at beskytte fra solens stråler og med at reducere varme, så hvis I sidder indenfor i et lokale med markiser monteret for vinduerne, vil I altså kunne mærke en stor forskel. Derudover kan markiser også hjælpe med at skærme for regn og dug, hvis I f.eks. har en café eller restaurant med udendørsservering. Hos Arkitex har vi et bredt udvalg af markiser til erhverv, så I kan finde lige netop de markiser, som passer til jer og jeres arbejdsplads eller virksomhed.

Markiser der passer til alle slags erhverv

Hvad enten jeres arbejdsplads har brug for en stor markise til et udendørs område eller mindre markiser til vinduerne, kan vi hjælpe. Sammen med vores mange dygtige leverandører af stoffer, tekstiler og duge, har vi rig mulighed for at finde en markise, som passer til jeres arbejdsplads, både når det kommer til design, visuelle hensyn og andre behov. Måske I leder efter åbne markiser?  Måske det er vigtigt for jer med faldarmsmarkiser, der har et stort udfald? Eller måske I har behov for markiser med motor, så I nemt kan køre dem ind og ud? Hos Arkitex hjælper vi med at finde den type af markiser til jeres erhverv, som giver det bedste resultat for jer.

Har du brug for professionel rådgivning?

Vores specialister sidder klar ved telefonen til en uforpligtende samtale

Markiser efter mål

Skal I købe en markise på mål? Måske I har særlige vinduer med specialmål, eller måske I skal bruge markiser efter mål til et udendørsområde med særlige krav? Hos Arkitex leverer vi skræddersyede løsninger, herunder markiser efter mål, så I kan få markiser, der passer lige netop til den bredde og det udfald, I har behov for. Vi leverer markiser efter mål, som kan forsynes med de funktioner, der er vigtige for jer – eksempelvis fjernstyring, motor eller vind- og solstyring. Kontakt os i dag, så vi kan finde den markiseløsning, der passer bedst til jeres vinduer.

Ønsker I en fleksibel løsning? Markiser med motor er det nemme valg

Der findes et utal af løsninger på markiser til erhverv, som er ekstremt lette at betjene. Markiser med motor er én af dem. Markiser med motor kan styres både manuelt og automatisk, og I har dermed mulighed for at finde en løsning, der passer til jeres behov. Skal jeres markiser med motor styres af en knap, I trykker på, eller skal de i stedet styres af solens placering på himlen i løbet af dagen? Måske jeres markiser med motor skal reguleres efter, hvor meget det blæser? Mulighederne er mange, og vi kan nemt finde en løsning på markiser med motor, som passer til jeres behov.

Faldarms markiser

Find jeres markiser til erhverv hos Arkitex

Hos Arkitex har vi mange års erfaring i branchen, og vi har derigennem opnået et indgående kendskab til markiser til erhverv. Vi ved, hvilke markiser der passer til jeres erhverv og behov, og har desuden altid styr på tidens trends og tendenser. Sammen med vores dygtige leverandører, hjælper vores erfarne konsulenter jer med at finde jeres næste markiser.

Priser på markiser

Hos Arkitex har vi ikke faste priser på markiser. Det skyldes, at prisen afhænger af projektets omfang, størrelse samt funktionerne på markisen. Skal I have en markise på mål, har I behov for markiser med motor, skal I bruge flere markiser, eller noget helt fjerde, vil prisen altså variere herefter. I er dog altid meget velkomne til at kontakte os, så vi kan snakke om en pris på de markiser, I ønsker, og så vi kan yde rådgivning og vejledning – det er aldeles uforpligtende. I kan også booke os til et møde, så vi kan finde den helt rigtige løsning på markiser til jeres erhverv. Når vi har snakket med jer og er blevet sat ind i projektets omfang, kan vi bedre give jer en pris på de markiser, I ønsker.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformen så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Læs om, hvordan vi har hjulpet andre kunder med markiser til deres erhverv

I løbet af de sidste mange år, har vi hos Arkitex haft fornøjelsen af at hjælpe et hav af forskellige kunder med solafskærmningsløsninger, herunder markiser til erhverv. Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever, at de bliver imødekommet ift. deres behov til markiser, og derfor går vi rigtig langt for at finde lige præcis den løsning, som matcher ønskerne til både varmereduktion, solafskærmning, design og meget mere. Herunder kan I se et lille udsnit af cases på nogle af vores kunder, vi stolt har leveret markiser til.

Markiser med vindmåler til Rungstedgaard

Rungstedgaard ønskede de en fleksibel løsning med markiser, der kunne skærme for solen og sørge for, at gæsterne bedre kunne opholde sig på terrassen på varme dage. Valget faldt på 4 Twinstor markiser og en terrassemarkise, som vi med stor fornøjelse har monteret. Løsningen er altså markiser med motor og vindmåler, som automatisk ruller ind, hvis det blæser for meget. Rungstedgaards markiser sørger for, at skærme for solen, alt imens de på køligere dage holder på varmen og skærmer for dug. Dermed har Rungstedgaard kunne øge antallet af borde udenfor, hvilket har haft en positiv indvirkning på deres omsætning.

Markiser med motor til Restaurant Lagunen

Hos Restaurant Lagunen, som holder til i skønne Nivå Havn, har vi haft fornøjelsen af at montere smukke og solide pergolamarkiser samt 40 meter motoriseret skillevægge i glas. Det er en enkel, funktionel og flot løsning, som har gjort, at der er blevet plads til flere gæster på restaurantens terrasse, fordi markiserne både skærmer for sol på de varme dage og holder på varmen på de køligere dage.

Faldarmsmarkiser med motor til virksomhed på Amager

Et virksomhedsdomicil på Amager ønskede en løsning med markiser med motor, der kunne skærme for lysindfald og varme på kontorerne. Vi har leveret og monteret 60 faldarmsmarkiser med motor, hvilket betyder, at de er ekstremt holdbare og kan være ude i det meste vejr. Derudover har markiserne et udfald som gør, at de også skærmer for lysindfald fra solen, når den står lavt på himlen.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email