Udvendige Screens

Screens

Få optimal solafskærmning med screens

Screens fungerer optimalt som solafskærmning til større vinduespartier. Screens sidder udendørs og fungerer på den måde som udvendigt rullegardin, og de er enormt lette at styre og betjene. Ved at skabe solafskærmning med screens, sørger du for at skærme for solen og dermed reducere varme temperaturer på kontorer og arbejdspladser på dage med høj varme og meget sol. Ofte benyttes screens til store vinduer, da det særligt er hér, der sker varmeindtrængning og lysindfald. Ved at bruge screens som solafskærmning, sørger du for at sikre et godt og behageligt indeklima på kontoret. Lad os hjælpe dig med at finde en løsning, som passer til din arbejdsplads, så du kan få optimal solafskærmning med screens.

Udvendige screens åbne

Har du brug for professionel rådgivning?

Vores specialister sidder klar ved telefonen til en uforpligtende samtale.

Udvendige screens som nemt kan justeres

Med brug af udvendige screens kan du nemt justere, hvor meget lys og varme, der skal trænge ind gennem vinduerne på din arbejdsplads. På dage med mindre sol eller i perioder, som eksempelvis i vinterhalvåret, kan du holde de udvendige screens åbne, så der er mulighed for at nyde udsigten og få dagslys ind. Om sommeren kan du lukke helt eller delvist af med de udvendige screens, så der opretholdes en behagelig temperatur på arbejdspladsen, og så du og dine kollegaer ikke udsættes for blænding fra solens stråler.

Udvendige screens lukkede

Screens til vinduer

Ved at benytte screens til vinduer, får du en virkelig god solafskærmning. Hos Arkitex har vi mange års erfaring i screens til vinduer, og vi har arbejdet med mange typer af projekter. Derfor kan vi helt sikkert imødekomme dine behov til solafskærmning og screens til vinduer, så du får de optimale forhold på kontoret, i kantinen, på arbejdspladsen eller i mødelokalerne. Med screens til vinduer giver du dig selv og dine medarbejdere de bedste betingelser for et godt arbejdsklima. Kontakt Arkitex i dag for en uforpligtende snak eller book et møde med os – så finder vi i fællesskab solafskærmning og screens, der matcher dine ønsker!

Priser på udvendige screens

Hos Arkitex er vi eksperter i levering og montering af solafskærmning og screens. Ikke alle projekter er ens, og ofte varierer de i størrelse og behov. Derfor har vi ikke fastsatte priser på udvendige screens. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning for dig, og så du er sikker på, at du får udvendige screens, som matcher dine behov.

 

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformen så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email