Udvendig solafskærmning til erhverv

Udvendig solafskærmning

Få den helt rette udendørs solafskærmning til vinduer hos Arkitex

Selvom varme og solrige sommerdage for de fleste er forbundet med liv og glade dage, kan det for mange medarbejdere være svært at koncentrere sig på et varmt kontor, hvor solens stråler står lige ind ad vinduerne. Derfor har flere og flere virksomheder fundet en løsning i udvendig solafskærmning, som afhjælper høje temperaturer og uhensigtsmæssigt lysindfald på kontoret. Måske jeres arbejdsplads også leder efter udvendig solafskærmning? Hos Arkitex er vi eksperter i udvendig solafskærmning til erhverv og har gennem tiden hjulpet en bred vifte af kunder med at finde markiser, screens, pergolaer, faste aluminiumsfacader eller udvendige persienner. Fælles for dem alle er, at de har oplevet en klar forbedring i forhold til ubehagelig varme på kontorerne og generende lys og genskær fra solens stråler. Det er altså ofte en stor gevinst med udvendig solafskærmning – måske skal vi også hjælpe jer?

Skab et bedre arbejdsmiljø med udvendig solafskærmning

Ved at montere udendørs solafskærmning til vinduer på jeres arbejdsplads, kan I forbedre indeklimaet og dermed arbejdsmiljøet. Dermed kan udvendig solafskærmning til erhverv være med til, at I øger produktiviteten på arbejdspladsen eller på hjemmekontorerne. Vi hjælper jer med at finde den type af udendørs solafskærmning til vinduer, som matcher jeres erhverv og arbejdsplads, så I får et resultat, der både er flot og let at betjene og som skaber et rart indeklima på kontoret.

Udvendig solafskærmning til erhverv, der reducerer varme temperaturer på kontoret

Udvendig solafskærmning er den optimale løsning til varmereduktion på kontorer, og mulighederne for motorisering med indbygget intelligens og samkøring med eksisterende cts systemer er mangfoldige. Med udvendig solafskærmning kan I reducere temperaturen på kontoret betydeligt på varme sommerdage, hvor kontoret ellers normalt opvarmes hurtigt og kan blive næsten uudholdeligt at opholde sig i. Uanset hvilken type af udendørs solafskærmning, I søger; om det er en markise til kantinens terrasse, screens til facaden på en erhvervsbygning eller udendørs persienner til virksomhedens store vinduer, kan vi hjælpe. Hos Arkitex har vi mange års erfaring i udvendig solafskærmning til erhverv og råder over de nødvendige kompetencer, som kan guide jer i, hvilke af vores produkter, der giver jer den helt rigtige løsning.

Har du brug for professionel rådgivning?

Vores specialister sidder klar ved telefonen til en uforpligtende samtale

Udendørs solafskærmning til vinduer i mange forskellige former og designs

Udvendig solafskærmning kommer i mange forskellige former og designs, og hos Arkitex I vil kunne finde løsninger på udendørs solafskærmning til vinduer i form af både markiser, screens, udendørs persienner og meget mere. Fordi vi har et hav af forskellige løsninger på udendørs solafskærmning til vinduer, kan vi sørge for, at I får et endeligt resultat, som I kan være tilfredse med. Vi arbejder i tæt fællesskab med en masse leverandører, som vi i en lang årrække har samarbejdet med, og derfor har vi mulighed for at finde den helt rigtige løsning på udvendig solafskærmning til jeres erhverv. Vi står altid klar til at hjælpe med gode råd og kompetent vejledning, og I er altid meget velkomne til at booke et møde om udendørs solafskærmning til jeres vinduer, så I kan høre om, hvilke løsninger, vi kan tilbyde jer.

Udvendig solafskærmning med forskellige funktioner

Hos Arkitex gør vi en dyd ud af, at kunne levere udvendig solafskærmning med mange forskellige funktioner, så I kan finde en løsning, der matcher jeres behov. Måske I ønsker en automatiseret løsning, hvor I blot skal trykke på en knap? Måske jeres udendørs solafskærmning skal styres af, hvor solen står på himlen i løbet af dagen? Løsningerne er mange, og vi kan helt sikkert finde udvendig solafskærmning med de funktioner, som er vigtige for jer.

Priser på udendørs solafskærmning

Hos Arkitex har vi primært fokus på større projekter, og derfor afhænger vores priser på udendørs solafskærmning også af, hvilken type I har brug for. Vores dygtige leverandører har hver især forskellige typer af udendørs solafskærmning til vinduer, og der er derfor et stort udvalg at vælge ud fra. I er altid velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til den løsning samt pris på udendørs solafskærmning, der matcher jeres behov. Vi står klar med gode råd og vejledning, så I med ro i maven kan vælge den rigtige form for udendørs solafskærmning, I ønsker.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information, tilbud eller aftale et uforpligtende møde. Ring 44971188 eller skriv til mail arkitex@arkitex.dk.

Arkitex Lagunen Markise

Markiser

Motoriserede markiser er oplagte løsninger, når der skal skærmes for vejr og sol. Markiser er oplagte for mange butikker og caféer.

UDVALGTE REFERENCER

  • Baresso
  • Restaurant Lagunen, Nivå Havn
Arkitex Udvendig Solskærmning

Screens

Screens er en rigtig god løsning til at sikre et godt indemiljø i bygninger med store glasfacader. Screens fungerer som et udvendigt rullegardin, der effektivt beskytter mod sollys og solvarme.

UDVALGTE REFERENCER

  • Arkitektskolen
  • Faxe Kommune
  • Topdanmark
Q8 Persienner

Persienner

Udvendige persienner er en meget effektiv løsning mod sollys og solvarme der løbende kan justeres i forhold til lysforhold, temperatur og udsyn.

UDVALGTE REFERENCER

  • DSV
  • Q8

Læs om, hvordan vi har hjulpet andre kunder med udvendig solafskærmning til deres erhverv

Gennem de sidste 25 år har vi hjulpet en bred vifte af kunder med udendørs solafskærmning til vinduer. Herunder kan I læse et udsnit af nogle af de cases, hvor vi har været stolte leverandører af udvendig solafskærmning til forskellige erhverv.

Udendørs solafskærmning til herretøjsforretning

Herretøjsforretningen Sidney & Co. på Nærum Bytorv ønskede udvendig solafskærmning. Valget faldt på markiser med deres logo på, så de kan skabe bedre synlighed for deres kunder og passe på, at de varer, som står uden for butikken, ikke bliver skadet af solens stråler. Markiser er en rigtig god løsning på udendørs solafskærmning, da de er robuste og kan tåle næsten alt slags vejr.

Udvendig solafskærmning til Aleris-Hamlet Hospital i Søborg

Danmarks landsdækkende privathospital Aleris-Hamlet i Søborg ønskede en løsning på udendørs solafskærmning til vinduerne på opvågningsstuerne. Valget faldt på aluminiumslameller, der både skærmer for solens stråler og reducerer varme på stuerne. Det er en flot, enkel og stilren løsning på udendørs solafskærmning, som samtidig er ekstremt holdbar i forhold til vind og vejr.

Ringsted Sygehus fik udendørs solafskærmning i form af screens

Arkitex har ad flere omgang været stolt leverandør af udvendig solafskærmning til Ringsted Sygehus. Her har vi leveret motoriserede screens, som er en enkel og fleksibel løsning på udendørs solafskærmning, der reducerer varme og blænding fra solens stråler.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email