Udvendig solafskærmning til erhverv

Udvendig solafskærmning

Leder din arbejdsplads efter udvendig solafskærmning? Hos Arkitex er vi eksperter i udvendig solafskærmning til både erhverv og privat behov og har gennem tiden hjulpet en bred vifte af kunder med at finde markiser, screens, pergolaer, faste aluminiumsfacader eller udendørs persienner. På kontorer og arbejdspladser kan det være meget generende, hvis solens stråler rammer kontoret på en uhensigtsmæssig måde, og derfor er det ofte en stor gevinst med udvendig solafskærmning. Det giver både et bedre indeklima samt et bedre arbejdsmiljø, hvilket øger produktiviteten på arbejdspladsen eller hjemmekontoret. Vi hjælper dig med at finde den type af udendørs solafskærmning til vinduerne, som matcher dig og din arbejdsplads. 

Udendørs solafskærmning til vinduer, der reducerer varme temperaturer på kontoret

Udvendig solafskærmning er den optimale løsning til varmereduktion i rum, og mulighederne for motorisering med indbygget intelligens og samkøring med eksisterende cts systemer er mangfoldige. Med udvendig solafskærmning kan du reducere temperaturen på kontoret betydeligt på varme sommerdage, hvor kontoret ellers normalt opvarmes hurtigt. Uanset hvilken type af udendørs solafskærmning, du søger; om det er en markise til terrassen, facade på en erhvervsbygning eller en smuk pergola til haven, kan vi hjælpe. Hos Arkitex har vi mange års erfaring inden for udvendig solafskærmning og råder over de nødvendige kompetencer, som kan guide dig i, hvilke af vores produkter, der giver dig den helt rigtige løsning.

Priser på udendørs solafskærmning

Hos Arkitex har vi primært fokus på større projekter, og derfor afhænger prisen også af, hvilken type af udendørs solafskærmning, du har brug for. Vores dygtige leverandører har hver især forskellige typer af udendørs solafskærmning, og der er derfor et stort udvalg at vælge ud fra. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til den løsning og pris, som matcher dine behov. Vi står klar med gode råd og vejledning, så du med ro i maven kan vælge den rigtige form for udendørs solafskærmning, du ønsker.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information, tilbud eller aftale et uforpligtende møde. Ring 44971188 eller skriv til mail arkitex@arkitex.dk.

Arkitex Lagunen Markise

Markiser

Motoriserede markiser er oplagte løsninger, når der skal skærmes for vejr og sol. Markiser er oplagte for mange butikker og caféer.

UDVALGTE REFERENCER

  • Baresso
  • Restaurant Lagunen, Nivå Havn
Arkitex Udvendig Solskærmning

Screens

Screens er en rigtig god løsning til at sikre et godt indemiljø i bygninger med store glasfacader. Screens fungerer som et udvendigt rullegardin, der effektivt beskytter mod sollys og solvarme.

UDVALGTE REFERENCER

  • Arkitektskolen
  • Faxe Kommune
  • Topdanmark
Q8 Persienner

Persienner

Udvendige persienner er en meget effektiv løsning mod sollys og solvarme der løbende kan justeres i forhold til lysforhold, temperatur og udsyn.

UDVALGTE REFERENCER

  • DSV
  • Q8

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email