Mørklægning til erhverv – få opmærksomheden tilbage

Mørklægning til erhverv

Få opmærksomheden tilbage til den interaktive tavle, projektoren eller PC skærmen med vores mange muligheder for mørklægning til erhverv. Uanset type af erhverv, kan vi hjælpe med den helt rette mørklægning, så du undgår uhensigtsmæssigt lysindfald, når du f.eks. skal holde oplæg og vise et diasshow. Med mørklægning af et rum, er det muligt at udelukke alt lys udefra. Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige mørklægning, som passer lige netop til dine behov.

Mange muligheder for mørklægning til alle typer af erhverv

Vi tilbyder alle former for mørklægning til erhverv, uanset om du er til plisségardiner, rullegardiner, gardiner eller lamelgardiner. Det vigtigste er, at mørklægningen matcher resten af din arbejdsplads og opretholder eller forbedrer æstetikken. Med vores store udvalg i stof og duge, behøver mørklægning ikke at betyde sorte gardiner, når du finder mørklægning til erhverv hos os. Lad os rådgive og vejlede dig om muligheder og løsninger. Alle vores løsninger kan selvfølgelig også leveres motoriserede og styres både via el og solceller. 

Få hjælp til at finde mørklægning

Hos Arkitex har vi flere forskellige, erfarne leverandører, som i årevis har leveret mørklægning til erhverv. Det betyder, at vi har et bredt udvalg af mange forskellige typer af mørklægning, og vi kan helt sikkert finde mørklægning til dit erhverv. Med mange års erfaring inden for branchen har vi styr på trends og tendenser og står klar til at hjælpe med at finde den type af mørklægning, som matcher din arbejdsplads behov.

Arkitex Dragør Skole Mørklægningsgardiner

UDVALGTE REFERENCER

  • Hillerødholm Skolen
  • RICOH
  • Top Toy
  • Panum, Mærsk Bygningen

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email