Mørklægning til erhverv

Mørklægning til erhverv

Mørklægningsgardiner giver dig opmærksomheden tilbage

I Danmark skal vi være taknemmelige for den sporadiske sol, som vi får i løbet af de fire årstider. Men ikke desto mindre er solen sjovere at nyde, når man sidder på altanen, terrassen, i den lokale park eller ved vandet – ikke når man sidder på kontoret, og skal kunne se sine mange skærme. Har I overvejet mørklægningsgardiner til kontoret som en fremtidig løsning? Med mørklægningsgardiner er det muligt at udelukke alt lys udefra, så f.eks. I ikke skal åbne øjnene på vid gab for at se en præsentation på storskærmen i mødelokalet. Lad os hjælpe jer med at finde den rigtige mørklægning, som passer lige netop til jeres arbejdsplads eller virksomheds behov.

Find den rette løsning med mørklægning til dit erhverv

Når man gerne vil fastholde sin opmærksomhed på computerskærmen, eller skal bruge projektoren til en spændende præsentation, kan solen være et forstyrrende element i det åbne kontorlandskab. Vi tilbyder mørklægningsgardiner til dig, som gerne vil slukke for solen i arbejdstiden. Uanset hvilken type arbejdsplads, det drejer sig om, kan vi hjælpe med de helt rette gardiner med mørklægning til erhverv. På den måde undgår du et uhensigtsmæssigt lysindfald, og kan dermed glæde dig til at rulle mørklægningsgardinerne op, lukke kontoret ned, tage solbrillerne på og gå ud og byde solen velkommen.

Gardiner med mørklægning findes i mange farver og former

Mørklægningsgardiner eller gardiner med mørklægning – kært barn har mange navne. Vi tilbyder alle former for mørklægning til erhverv, og vi tror på at mørklægningsgardiner er en smagssag, og du skal derfor beslutte, om du er mest til plisségardiner, rullegardiner med mørklægning, gardiner eller lamelgardiner. Det vigtigste er, at valget af mørklægningsgardiner matcher resten af din arbejdsplads og opretholder eller forbedrer æstetikken – også når det hele bliver mørklagt.

Har du brug for professionel rådgivning?

Vores specialister sidder klar ved telefonen til en uforpligtende samtale

Lad os hjælpe dig med at finde det perfekte match af mørklægning til din arbejdsplads

Med mange års erfaring inden for branchen har vi styr på trends og tendenser, så dine nye mørklægningsgardiner ikke kommer til at skrige “so last year!” Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den type af mørklægning, som matcher din arbejdsplads behov. 

Vi har et stort udvalg af stof og duge, og mørklægningsgardiner på dit kontor behøver derfor ikke at betyde sorte og tunge gardiner. Lad os rådgive og vejlede dig om vores mange muligheder og løsninger inden for mørklægning til erhverv. Sammen med dig finder vi en løsning, som matcher til resten af kontoret.

Mørklægning til erhverv kommer i forskellige løsninger

Vi vil gerne gøre mørklægning af erhverv til en let løsning, og ligeledes gøre brugen af mørklægningsgardiner så nem som muligt for dig og dine kollegaer. Det betyder, at alle vores mørklægningsløsninger selvfølgelig også kan leveres motoriserede, hvor de styres af både el og solceller. Vi leverer mørklægning til erhverv i manuelle og automatiserede løsninger, så du enten blot skal trykke på en knap for at lukke af for solen, eller at mørklægningsgardinerne selv ruller ned, fordi lyset rammer kontoret. Smart, ikke?

Dagør Skole Verosol Gardiner

Vi hjælper med dine nye mørklægningsgardiner

Hos Arkitex har vi flere forskellige, erfarne leverandører, som i årevis har leveret mørklægning til erhverv. Det betyder, at vi har et bredt udvalg af mange forskellige typer af mørklægningsgardiner, og vi kan helt sikkert finde den rette mørklægning til dit erhverv. Vi synes, at alle fortjener den rigtige løsning, og vi går ikke på kompromis med høj kvalitet og den rette vejledning.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 44 97 11 88 eller skriv til os på arkitex@arkitex.dk og lad os give dig et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med at slukke for solen i arbejdstiden.

Læs mere om, hvordan vi har hjulpet andre kunder med mørklægning til erhverv

Hos Arkitex er det vigtigt, at vores kunder føler sig set og lyttet til, og at de mærker, at vi gør vores ypperst for at levere det helt rigtige produkt. Som kunde hos os, vil du derfor opleve, at vi gør alt for at imødekomme dine og arbejdspladsens behov til mørklægning. Om vi skal specialdesigne diverse løsninger, eller om et projekt er så stort, at vi må ansætte flere for at kunne imødekomme ethvert behov til projektet, gør vi det, der skal til. Herunder kan du læse et lille udpluk af nogle af de cases, hvor vi har leveret mørklægningsgardiner.

Mørklægningsgardiner til Panum Mærsk bygningen

Vi har hjulpet en lang række af kunder med mørklægning af deres erhverv. Et af de største projekter – som vi er utrolig stolte af at være leverandører på – var til Panum Mærsk bygningen, også kaldet Mærsk Tårnet, som er en tilbygning til Panum-bygningen og en del af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Vi fik lov at være leverandør af alt til solafskærmning af bygningens mange vinduer, og der var derfor mange løsninger, foruden gardiner med mørklægning. Både solfilm med mørklægning, gardiner og rullegardiner var nemlig også en del af det store projekt. Pga. den arkitekttegnede og meget moderne bygning, leverede vi specialdesignede løsninger til dem.  

Af mørklægningsløsninger fik de bl.a.:

  • Specialdesignede dobbeltmotoriserede systemer både med screens og mørklægningsduge
  • Mørklægningssystemer til deres laboratorier


Projektets omfang betød bl.a., at vi måtte ansætte 3 nye medarbejdere for at være sikre på, vi kunne opfylde kravene til opgaven. Læs mere om projektet
her.

Bedre læringsmiljø til Dragør Skole Nord med mørklægningsgardiner

Hos Dragør Skole Nord havde de behov for at kunne skærme klasselokalerne af med mørklægning, når der skulle vises noget på tavlen/skærmen. Derudover skulle de kunne trække noget for solens stråler på varme dage med højt lysindfald. Arkitex var glade leverandører af netop disse brugbare løsninger, som skulle bidrage til et bedre læringsmiljø på skolen.

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email