Gardiner til dit kontor

Gardiner til kontor

Gardiner med farver og funktioner i lange baner

Et gardin er med til at lukke verden ude for en stund og lige så med til at skærme af for solens skarpe lys i de timer, hvor den står højest på himlen. Ved at vælge gardiner til jeres kontor kan I være med til at styre, hvornår på dagen, I ønsker sollysets tilstedeværelse på det både åbne og lukkede kontorfællesskab.

Hos Arkitex har vi et stort udvalg af gardiner til dit kontor. Vores gardiner til erhverv kommer i alverdens farver, mønstre og designs, så vi med garanti sagtens kan finde gardiner til jeres kontor, som matcher kontorets stil. Vi samarbejder nemlig med en bred vifte af leverandører, således at vi sikrer det største udvalg af gardinstoffer, både når det gælder ensfarvet, mønstret eller flammehæmmende stof til jeres nye gardiner til kontoret. 

Gardinerne til jeres kontor skal skabe det rum, som I har brug for og leve op til dine og dine medarbejderes forskellige behov og ønsker. Og behov kan der være mange af, når man er flere på en arbejdsplads. Derfor er det særdeles vigtigt, at du finder de helt rigtige gardiner til jeres kontor i første hug. Fortvivl ej! I samarbejde med vores dygtige leverandører tilbyder vi et bredt spektrum af gardiner med forskellige funktioner, så du kan finde den helt rigtige type gardiner til jeres kontor.

Moderne gardiner til erhverv der stemmer overens med tidens trends

Der er mange flotte farver, stoffer og designs at vælge imellem, og vi står klar til at hjælpe dig, så du er sikker på et smukt resultat, når du skal have nye gardiner til kontoret. Vi holder os hele tiden opdateret på tidens trends inden for farver, stoffer og designs, og du kan derfor være sikker på, at vi ikke ender med at sende dig og dine gardiner til kontoret tilbage til 70’ernes brune og gule nuancer. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvordan dine gardiner til kontoret skal se ud, men vi står altså klar til at rådgive dig i en moderne retning – også selvom du vælger at gå med de brune og gule nuancer.

Gardiner til erhverv med mørklægningsegenskaber

Gardiner findes også med mørklægningsegenskaber – og de behøver ikke kun at være sorte. Gardiner med mørklægningsegenskaber har vi allerede leveret med stor succes til forskellige erhverv, skoler og andre uddannelsesinstitutioner, som har særligt brug for at kunne mørklægge rum i længere eller kortere perioder. Et mørklægningsgardin kan være rummets nye bedste ven, hvis der skal holdes konferencer eller oplæg med brug af store tavler eller med visning af film på lærred. Der er det knap så fedt at se på tavlen eller lærredet, hvis man skal misse med øjnene for lyset. Vi guider dig til at finde de optimale gardiner, som passer lige netop til dit erhverv og dine behov.

Læs meget mere om løsninger til mørklægning her.

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Arkitex Drapilux

Leverandør til sundhedssektoren: Gardiner med bakteriehæmmende effekt

Hos Arkitex har vi ad mange omgange været stolte leverandører af gardiner og solafskærmningsløsninger til bl.a. Region Hovedstaden, herunder mange forskellige hospitaler, psykiatriske afdelinger mv. For at kunne give vores kunder de bedste løsninger, sørger vi altid for at være opdateret på de nyeste materialer og at tænke i innovation. Derfor kan vi bl.a. levere gardiner med bakteriehæmmende effekt til bl.a. hospitaler og andre steder, der er særligt udsatte for bakterier (plejehjem, skoler, daginstitutioner osv.). Gardinerne giver en bakteriereduktion på 99,8%.

Vores gardiner til erhverv med bakterierehæmmende effekt fås i et hav af forskellige farver og mønstre. Samtidig reducerer de riskioen for allergi og eliminerer de bakterier, der kommer i kontakt med stoffet. Nogle af gardinerne fås også i brandsikret stof, mens andre også kan slå skadelige stoffer og dårlig lugt ned. 

Læs mere om vores gardiner til erhverv med bakteriehæmmende effekt her.

Gardiner til alle typer af erhverv og kontor

Vi har mange års erfaring inden for gardiner til erhverv og har et indgående kendskab til de krav, der stilles til gardiners vaskbarhed, brandsikkerhed, mærkning og ikke mindst sikkerhedskrav til bl.a. sundhedssektoren. Vi skræddersyer alle former for gardiner til erhverv, herunder sengeafskærmningsløsninger, badeforhæng mm., uanset hvilken type erhverv, de er til. Om du skal bruge gardiner til hospitaler, hoteller, et lille kontor eller en større virksomhed, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning.

 

Har du brug for professionel rådgivning?

Vi sidder klar til at yde rådgivning og vejledning. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale om den helt rigtige løsning til dit kontor

Læs, hvordan vi har hjulpet andre kunder med gardiner til erhverv

Hos Arkitex har vi gennem årene været stolte leverandører til mange forskellige erhverv og dermed en lang række af kunder. Det er vigtigt for os, at hver en kunde oplever, at vi lytter til deres behov og dermed kan finde den helt rette løsning. Herunder kan du læse et lille udpluk af nogle af vores cases med gardiner til erhverv.

Gardiner til pleje- og sundhedshus

Arkitex har bl.a. været leverandør til Albertslund Kommune, hvor vi leverede gardiner med bakteriehæmmende effekt til deres pleje- og sundhedshus. Løsningen indebar, at både beboere, personale og borgere kan opholde sig og arbejde i lokaler, hvor der er et godt indeklima, og hvor 99,8% af de luftbårne bakterier dræbes af gardinerne.

Gardiner til Forskningsministeriet

Forskningsministeriet havde behov for en solafskærmningsløsning, som skabte et godt indeklima og arbejdsmiljø, hvor der kunne skærmes godt af for solens stråler. Derfor leverede Arkitex rullegardiner med kædetræk til vinduerne i deres lokaler.

Gardiner til Sct. Hans

Psykiatrisk Center Sct. Hans manglede gardiner til nogle af kontorernes smukke, buede vinduer. Arkitex leverede Verosol Original plisségardiner, som kan køres op nedefra. Det er en flot, stilren og moderne løsning, som er nem at benytte og let kan justere lysindfaldet på kontoret. Samtidig sørger gardinerne for at hæmme blænding og genskin på kontorets skærme.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email