Gardiner til dit kontor

Gardiner til kontor

Hos Arkitex har vi et stort udvalg af gardiner til dit kontor i alverdens farver, mønstre og designs. Vi samarbejder med en bred vifte af leverandører, således at vi sikrer det største udvalg af gardinstoffer, både når det gælder ensfarvet, mønstret eller flammehæmmende stof til gardiner. Gardinerne til dit kontor skal skabe det rum, du har brug for og leve op til dine behov. Derfor er det vigtigt, at du finder de helt rigtige gardiner. Sammen med vores dygtige leverandører, tilbyder vi et bredt spektrum af gardiner med forskellige funktioner, så du kan finde den helt rigtige type til arbejdspladsen. Der er mange flotte farver, stoffer og designs at vælge imellem, vi står klar til at hjælpe dig, så du er sikker på et smukt resultat, når du skal have nye gardiner til kontoret.

Gardiner med mørklægningsegenskaber til erhverv

Gardiner findes også med mørklægningsegenskaber – og de behøver ikke være sorte. Gardiner med mørklægningsegenskaber har vi leveret med stor succes til forskellige erhverv, skoler og andre uddannelsesinstitutioner, som har særligt brug for at kunne mørklægge rum. Det kan være en fordel, hvis der skal holdes konferencer eller oplæg med brug af store tavler eller med visning af film på lærred, at man kan skærme for alt lys udefra. Vi guider dig til at finde de optimale gardiner som passer lige netop til dit erhverv og dine behov.

Læs meget mere om løsninger til mørklægning her.

Gardiner til alle typer af erhverv og kontor

Vi har mange års erfaring inden for branchen og har indgående kendskab til de krav, der stilles til gardiners vaskbarhed, brandsikkerhed, mærkning og ikke mindst sikkerhedskrav til bl.a. sundhedssektoren. Vi skræddersyer alle former for gardiner, herunder sengeafskærmningsløsninger, badeforhæng mm., uanset hvilken type erhverv, de er til. Om du skal bruge gardiner til hospitaler, hoteller, et lille kontor eller en større virksomhed, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen med dig frem til de helt rigtige gardiner til dit kontor eller erhverv.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information, tilbud eller aftale et uforpligtende møde.
Ring 44971188 eller skriv til mail arkitex@arkitex.dk.

Arkitex Drapilux

UDVALGTE REFERENCER

  • Albertslund Plejecenter
  • Danske Bank
  • Panum, Mærsk Bygningen
  • Professionshøjskolen UCC
  • Hillerødholm Skolen
  • Holmegårdsskolen

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email