Sikkerhedsfilm til vinduer

Sikkerhedsfilm til vinduer

Sikkerhedsfilm – også kaldet bombesikringsfilm – er en transparent og stærk polyesterfilm, der monteres direkte på glasset. Den er lavet af sejt polyesterlaminat og limes fast på vinduer med en meget stærk lim. Sikkerhedsfilm holder fast på glasset ved ødelæggelse, så det ikke splintres, og beskytter således både personer og inventar ved indbrud,  hærværk, terror mv. Der kan være mange gode grunde til at investere i sikkerhedsfilm til vinduer. Den er bl.a. ofte benyttet på skoler, i butikker, i industribygninger mm., da sikkerhedsfilm er så stærk, at den beskytter både mod gennemkastning og/eller splinter fra vinduer og glasruder. Har du kontor som ligger i stueetagen, kan det eksempelvis også være en god ide at få opsat sikkerhedsfilm på dine vinduer.

Sikkerhedsfilm til vinduer, som minimerer UV-stråler 

Sikkerhedsfilm kan have samme egenskaber som en solfilm. Med sikkerhedsfilm til dine vinduer, kan du minimere UV-strålernes indtrængen betydeligt. Derudover er det også muligt at finde sikkerhedsfilm som har både lav eller høj blændingsreduktion. Der er stor forskel på de forskellige typer af sikkerhedsfilm til vinduer, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til at finde frem til den type, der passer til dit behov. 

Pris på sikkerhedsfilm til vinduer

Da det er meget forskelligt, hvilken type af sikkerhedsfilm, der er behov for samt hvor meget, har vi ikke en fastlagt pris på sikkerhedsfilm til vinduer. Derfor er det bedst, at du du kontakter os for en pris på sikkerhedsfilm, så vi sammen kan finde frem til dine behov, samt hvilken sikkerhedsfilm der passer til dine vinduer. Vi har mange års erfaring i branchen, og står altid klar med råd og vejledning. Har du eller din arbejdsplads behov for sikkerhedsfilm, guider vi jer, så I opnår det bedst mulige resultat.

Sikkerhedsfilm

UDVALGTE REFERENCER

  • Politiforbundet
  • Region Hovedstaden, Psykiatrisk Center Ballerup
  • Region Hovedstaden, Psykiatrisk Center Hvidove
  • Region Hovedstaden, Psykiatrisk Center Sct. Hans

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email