Sikkerhedsfilm til vinduer

Sikkerhedsfilm til vinduer

Sikkerhedsfilm til ekstra beskyttelse

Sikkerhedsfilm er ikke, som ordet ellers indikerer, en film om sikkerhed, men derimod en transparent og stærk polysterfilm, der monteres direkte på glasset. Det går også under navnet bombesikringsfilm. Det er lavet af sejt polyesterlaminat og limes fast på vinduer med en meget stærk lim. Sikkerhedsfilm fornemmeste opgave er, at holde fast på glasset ved ødelæggelse, så det ikke splintres. Denne sikkerhedsfilm beskytter således både personer og inventar ved indbrud,  hærværk, terror mv. Der kan være mange gode grunde til at investere i sikkerhedsfilm til vinduer, da man langt hellere vil passe rigtig godt på hinanden og sine ting fra starten. Sikkerhedsfilm benyttes blandt andet ofte på skoler, i butikker, i industribygninger mm., da sikkerhedsfilm er så stærk, at den beskytter både mod gennemkastning og/eller splinter fra vinduer og glasruder. Har du et kontor, som ligger i stueetagen, kan det eksempelvis også være en god ide at få opsat sikkerhedsfilm på dine vinduer, så det er bedre sikret mod indbrud eller andre sammenstød med den travle menneskemængde.

Minimér UV stråler med sikkerhedsfilm til vinduer

Sikkerhedsfilm kan ligeledes have de samme egenskaber som en solfilm. Med sikkerhedsfilm til dine vinduer, kan du minimere UV-strålernes indtrængen betydeligt. Derudover er det også muligt at finde sikkerhedsfilm som har lav eller høj blændingsreduktion, så du ikke skal misse med øjnene og kan lade solbrillerne ligge derhjemme eller i tasken. Der er stor forskel på de forskellige typer af sikkerhedsfilm til vinduer; nogle er gennemsigtige eller usynlige, mens andre typer af sikkerhedsfilm har en farve eller er mørke, så man ikke kan se ind udefra – det er en smagssag. Er du i tvivl om, hvilken sikkerhedsfilm, du skal købe til dine vinduer, eller har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig med at finde frem til den type sikkerhedsfilm, der passer til dine vinduer, så du i fremtiden er bedre beskyttet mod indbrud, sten og en blændende sol.

Har du brug for professionel rådgivning?

Vores specialister sidder klar ved telefonen til en uforpligtende samtale

Beskyt dine vinduer med sikkerhedsfilm og få et bedre arbejdsmiljø

Ligesom så meget andet solafskærmning, kan sikkerhedsfilm med blændingsreduktion give et bedre arbejdsmiljø. Og hvis der er noget, som man gerne vil have, så er det absolut et godt arbejdsmiljø. Når du får monteret sikkerhedsfilm på dine vinduer, beskytter du både vinduerne fra slag og stød, alt imens du også beskytter dig selv – og dine eventuelle medarbejdere – fra solens stråler og sørger for et bedre arbejdsmiljø på kontoret. Vælger du sikkerhedsfilm med blændingsreduktion forebygges genskær på computerskærme og skriveborde, og det giver et rarere lys at arbejde i. Så kan man altid gå ud og gribe solens stråler, når arbejdsdagen synger på sidste vers.

Pris på sikkerhedsfilm til vinduer

Leder du efter en pris på sikkerhedsfilm til dine vinduer, er du mere end velkommen til at kontakte os. For at kunne fastsætte en pris på sikkerhedsfilm, er vi nemlig nødt til at høre mere om projektet. På den måde kan vi også give den absolut bedste vejledning ift. type af sikkerhedsfilm samt hvilken farve vi kan anbefale til dit kontorfællesskab. Du kan nemt booke et møde med os, så vi kan snakke om din pris på sikkerhedsfilm. Her kan vi sammen finde frem til dine behov, samt hvilken sikkerhedsfilm der passer til dine vinduer. Vi har mange års erfaring i branchen, og står altid klar med råd og vejledning omkring sikkerhedsfilm til vinduer. Har du eller din arbejdsplads behov for sikkerhedsfilm, guider vi jer, så I opnår det bedst mulige resultat.

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Læs mere om, hvordan vi har hjulpet andre kunder med montering af sikkerhedsfilm

Hos Arkitex har vi gennem en lang årrække hjulpet et hav af forskellige kunder med solafskærmningsløsninger, herunder sikkerhedsfilm til vinduer. For os er det allervigtigste, at vores kunder er glade og tilfredse og føler, at de har fået det bedst mulige resultat – ellers har vi ikke gjort vores job godt nok.

Sikkerhedsfilm til psykiatrien og politiforbundet

Fordi sikkerhedsfilm yder stærk beskyttelse af vinduer, har vi især leveret og monteret sikkerhedsfilm til kunder, som arbejder forskellige steder, hvor sikkerheden skal være helt i top, og hvor sikkerheden ikke er til at gå på kompromis med. Det er blandt andet på steder som i psykiatrien og hos politiet, hvor det er vigtigt, at vinduerne ikke kan smadres.

Sikkerhedsfilm til udstillingsvinduer

Mange butikker med udstillingsvinduer har ligeledes behov for sikkerhedsfilm til deres vinduer. Det kan f.eks. være i smykkeforretninger, som ofte er særligt udsatte, der vælger at få monteret sikkerhedsfilm, så det ikke er muligt at smadre glasset og komme ind i butikken udefra.

Daginstitutioner og skoler med sikkerhedsfilm på vinduerne

Mange daginstitutioner, såsom dagplejere, vuggestuer og børnehaver samt skoler vælger at få monteret sikkerhedsfilm på vinduerne. Det er dels for at beskytte vinduerne, men i særdeleshed for at beskytte børnene fra glassplinter og glasskår, hvis en rude skulle gå itu.

Sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm som løsningen på alle dine problemer

Vi har ovenover listet mange forskellige gode grunde til at anskaffe sig sikkerhedsfilm til ruderne, men for overskuelighedens skyld samler vi lige op på de store overskrifter: 

  • Beskytter mod sten, indbrud og glassplinter
  • Giver blændingsreduktion 
  • Forbedrer arbejdsmiljøet 
  • Beskytter medarbejdere mod uvelkomne gæster

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på sikkerhedsfilm til dine ruder, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar med gode råd og vejledning samt den helt rette løsning til dig.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email