Indvendig solafskærmning til vinduer

Solafskærming

For at skabe de bedst mulige arbejdsforhold på hjemmekontoret eller på arbejdspladsen er det afgørende, at du ikke generes af lyset gennem vinduerne. Selvom de fleste af os holder af solens stråler, kan det være besværligt at udføre sit arbejde korrekt, hvis lyset står ind, eller det hurtigt bliver varmt på kontoret om sommeren. Med indvendig solafskærmning, kan du tilpasse og regulere både temperatur og lysindfald, så det passer til behovene på din arbejdsplads. 

Find frem til den type af indvendig solafskærmning som passer til din arbejdsplads

I vores kollektioner af indvendig solafskærmning finder du et bredt udvalg af løsninger, der kan dække ethvert behov. Uanset om det drejer sig om mørklægning af skoleklassen, gardiner i mødelokalet, plissé- og persienneløsninger eller måske en af de motoriserede udendørs modeller, har vi indvendig solafskærmning, som matcher dine behov. I vores store udvalg af indvendig solafskærmning til vinduer, kan du finde mange forskellige typer, farver og muligheder – det er bare at gå på opdagelse og finde frem til den type af indvendig solafskærmning, der passer lige netop til dig og din arbejdsplads – vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

Skal vi hjælpe dig med at finde indvendig solafskærmning til vinduerne?

Vi gør det nemt for dig!

Som kunde hos Arkitex vil du som det første møde vores professionelle konsulenter, der er opdaterede på tidens trends og tendenser. Hos Arkitex står vi altid klar med rådgivning og vejledning i valg af indvendig solafskærmning – der er mange muligheder, og det er vigtigt, at få drøftet og overvejet, præcis hvilke udfordringer, behov og visuelle hensyn der er, når den rigtige løsning skal vælges. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til den type af indvendig solafskærmning som matcher arbejdspladsen og dine behov og ønsker.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information, tilbud eller aftale et uforpligtende møde. Ring 44971188 eller skriv til mail arkitex@arkitex.dk.

Gardiner

Gardiner i alverdens farver, mønstre og designs. Arkitex samarbejder med en bred vifte af leverandører, således at vi sikrer det største udvalg af gardinstoffer, både når det gælder ensfarvet, mønstret eller flammehæmmende stof.

Vi har en stor erfaring med de krav der stilles til vaskbarhed, brandsikkerhed, mærkning og ikke mindst sikkerhedskrav til. bl.a. sunhedssektoren . Vi skræddersyer alle former for sengeafskærmningsløsninger, gardiner og badeforhæng, uanset om det er til hospitaler, hoteller eller små og store virksomheder.

UDVALGTE REFERENCER

 • Albertslund Plejecenter
 • Danske Bank
 • Panum, Mærsk Bygningen
 • Professionshøjskolen UCC
 • Top Toy
Mørklægningsgardiner

Rullegardiner

Arkitex tilbyder et stort udvalg af rullegardiner i et væld af farver og stoffer.

Ud fra vores store farveudvalg kan du vælge din favoritfarve, en farve der går i et med dine vinduer, eller skabe kontrast med en af de stærke farver.

Højt til loftet?

Arkitex er eksperter i motoriserede løsninger. Vores konsulenter og montører er certificerede hos Somfy, verdens største producent af motorer og styringer.

UDVALGTE REFERENCER

 • Estée Lauder
 • Finansministeriet
 • Panum, Mærsk Bygningen
 • RICOH
 • Topdanmark
Arkitex Lamel

Lamelgardiner

Smal eller bred?

Lamelgardiner findes i 4 forskellige lamelbredder. Med vores store udvalg af farver, mønstre og afslutninger, kan vi skræddersy løsningen til dig. Selv de fleste skråvinduer og buer kan dækkes med lamelløsningen.

Vinkel eller bue?

Lamelgardiner er en meget fleksibel afskærmningsløsning, som giver mulighed for at vinkle lamellerne efter behov.

UDVALGTE REFERENCER

 • Finansministeriet
 • Per Aarsleff
 • Professionshøjskolen Metropol
Arkitex Persienner

Persienner

Smal eller bred, stål eller farvet ?

Med 4 forskellige lamelbredder og flere farver overkasse kan vi ramme dine behov. Så uanset om du er til striber, mønstre eller ensfarvet, kan du finde det i vores kollektioner.

Energivenlige Persienner ?

Spar på energien med den klimavenlige Zenith Energy. Sølvbagside sikrer, at man sparer energi, når persiennen er lukket. Sølvfarven reflekterer nemlig varmen om sommeren, og om vinteren skaber sølvbagsiden et isolerende rum mellem persiennen og vinduesruden.

UDVALGTE REFERENCER

 • Nordea Ejendomme
solf

Plissé

Stilrent enkelt

Plissé er den enkle, stilrene løsning og fåes i et stort udvalg af farver og modeller. Med snoretræk, kæde eller “håndtag”, som Duette med usynlige snore til mørklægning helt eller delvist.

Med vores udvalg af THERMO PLISSÉ, opnåes en mærkbar CO2 besparelse. I eksistende bygninger er den procentuelle forbedring af U-værdien helt oppe på 46% – en mærkbar

Kontakt os på tlf. 44 97 11 88 og hør om det store udvalg – selv til skæve vinduer.

UDVALGTE REFERENCER

 • LE34
 • Leo Pharma
 • Region Hovedstaden, Psykiatrisk Center Ballerup
Arkitex Solfilm

Solfilm

Mange moderne kontorlandskaber er udfordret af sollys og varme grundet de ofte store vinduespartier. Det kan være til stor gene og have negativ påvirkning af arbejdsmiljøet.

Med moderne solfilm er det muligt at skærme for solens stråler, holde varme ude og sikre et god arbejdsklime uden det går ud over udsigten.

UDVALGTE REFERENCER

 • ISS
 • Naviair, Tower Syd
 • Panum, Mærsk Bygningen
 • Professionshøjskolen Metropol
 • Semler Gruppen

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email