Solfilm til kontorets vinduer

Solfilm til kontor vinduer

Mange moderne og/eller store kontorlandskaber er ofte udfordret af sollys og varme på grund af store vinduespartier. Det kan være til stor gene og have en negativ påvirkning af arbejdsmiljøet. Med solfilm er det muligt at skærme for solens stråler og holde varmen ude og dermed sikre et godt og rart arbejdsklima, uden at det behøver gå ud over udsigten. Hos Arkitex har vi med mere end 25 års erfaring inden for branchen rigtig godt styr på solfilm, og vi hjælper meget gerne dig og din arbejdsplads med at finde den type af solfilm, som passer til jer. 

Solfilm til bygninger med store vinduer

Hos Arkitex hjælper vi primært erhverv med at finde solfilm til vinduer. Det betyder altså, at vi ofte rådgiver og vejleder i solfilm til bygninger, som har store vinduespartier, men vi kan også hjælpe dig som privat kunde. Har du arbejdsplads eller bor du et sted med en smuk udsigt, og har du ikke lyst til at gemme udsigten væk med store gardiner eller persienner? Så er solfilm den optimale løsning. 

Mange typer af solfilm til vinduer

Der findes mange typer af solfilm til vinduer. Solfilm kan både påsættes indvendigt og udvendigt på vinduerne og findes både som en form for afskærmning og i et transparent format. Transparent solfilm er eksempelvis en god idé, hvis du primært har behov for varmereducering – transparent solfilm kan ikke reducere lysindfald, så søger du solfilm med blændingsreduktion, er det bedre at påsætte en almindelig solfilm. Hvis du og din arbejdsplads leder efter solfilm, som matcher arbejdspladsens look, er der flere forskellige nuancer at vælge imellem, så du kan finde den, der passer bedst. 

Lad os hjælpe dig med at finde solfilm, så du kan få et mere behageligt indeklima

Solfilm til vinduerne sørger for at skabe et bedre og mere behageligt indeklima på arbejdspladsen eller hjemmekontoret. Faktisk kan du reducere temperaturen flere grader, hvis du sætter solfilm på dine vinduer. Derudover hjælper solfilm mod blænding og refleks, så du ikke generes af solens stråler, men i stedet kun får gavnligt dagslys ind ad vinduerne. Hos Arkitex står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig i, hvilken solfilm, du bør vælge, så du i sidste ende står med et resultat, du er tilfreds med.

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email