Solfilm til kontorets vinduer

Solfilm til kontor vinduer

Mange moderne arbejdspladser og store kontorlandskaber er ofte udfordret af sollys og varme på grund af store vinduespartier. Selvom store vinduespartier er smukke og giver et dejligt lys ind på kontoret, kan skarpt sollys på solrige dage være til stor gene og have en negativ påvirkning af arbejdsmiljøet. Med solfilm er det muligt at skærme for solens stråler og holde varmen ude og dermed sikre et godt og rart arbejdsklima, uden at det behøver gå ud over udsigten. Hos Arkitex har vi med mere end 25 års erfaring inden for branchen rigtig godt styr på montering af solfilm, og vi hjælper meget gerne dig og din arbejdsplads med at finde den type af solfilm til kontorets vinduer, som passer til jer og jeres behov.

Solfilm til bygninger med store vinduer

Hos Arkitex hjælper vi primært erhverv med at finde solfilm til vinduer. Det betyder altså, at vi ofte rådgiver og vejleder i solfilm til bygninger, som har store vinduespartier, men vi kan også hjælpe dig, som er privatkunde, med montering af solfilm. Har du arbejdsplads eller bor du et sted med en smuk udsigt, og har du ikke lyst til at gemme udsigten væk med store gardiner eller persienner? Så er solfilm den optimale løsning. Med solfilm til vinduer undgår du at skærme fuldstændig for udsigten fra vinduerne, og du kan dermed stadig kigge ud og få lys ind – lys der ikke på samme måde er til gene som direkte sollys. Det kan være enormt generende, hvis sollyset blænder dig, eller hvis det skaber reflekterende lys på din arbejdsstation, så du har svært ved at koncentrere dig. Med solfilm til dine vinduer, kan du reducere både varme og blændende stråler.

Mange typer af solfilm til vinduer

Der findes mange typer af solfilm til vinduer. Solfilm kan både påsættes indvendigt og udvendigt på vinduerne og findes både som en form for afskærmning og i et transparent format. Transparent solfilm er eksempelvis en god idé, hvis du primært har behov for varmereducering, men stadig gerne vil have helt samme udsigt som før. Transparent solfilm til vinduer kan dog ikke reducere lysindfaldet, så har du og arbejdspladsen behov for solfilm med blændingsreduktion, er det bedre at påsætte en almindelig solfilm på vinduerne. Dog findes der nogle typer af transparent solfilm til vinduer være en form for spejlfilm, hvor solens lys bliver reflekteret tilbage – ofte med op til 80%. Hvis de har stor reflektionsværdi, vil de også tage en hel del af varmen. 

Har du brug for professionel rådgivning?

Vores specialister sidder klar ved telefonen til en uforpligtende samtale

Solfilm til vinduerne, som matcher resten af kontoret

Hos Arkitex har vi et bredt udvalg af forskellige typer af solfilm. Hvis du og din arbejdsplads leder efter solfilm, som matcher arbejdspladsens look, har vi flere forskellige nuancer at vælge imellem, så du kan finde lige præcis den solfilm, der passer bedst til kontoret. Det er vigtigt, at der i indretningen af kontoret er en rød tråd, og at både interiør og solafskærmningsløsning matcher. Du er altid velkommen til at kontakte os for hjælp til at finde en solfilm, der passer til kontoret i din virksomhed eller på din arbejdsplads.

Lad os hjælpe dig montering af solfilm, så du kan få et mere behageligt indeklima

Solfilm til vinduerne sørger for at skabe et bedre og mere behageligt indeklima på arbejdspladsen eller hjemmekontoret. Faktisk kan du reducere temperaturen flere grader, hvis du sætter solfilm på dine vinduer, og med de stigende antal dage med høj varme i sommerperioden, er det at foretrække på de fleste arbejdspladser. Derudover hjælper solfilm mod blænding og refleksion, så du ikke generes af solens stråler, men i stedet kun får gavnligt dagslys ind ad vinduerne. Hos Arkitex står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig omkring solfilm, og så står vi selvfølgelig også for montering af solfilm, så du i sidste ende står med et resultat, du er tilfreds med.

Læs om, hvordan vi har hjulpet andre kunder med solfilm til vinduer

Hos Arkitex har vi gennem tiden hjulpet et hav af forskellige kunder med montering af solfilm til erhverv samt til private kunder. For os giver vores arbejde virkelig mening, når kunderne kan mærke, at deres arbejdsdag bliver væsentligt forbedret, fordi de ikke længere oplever, at irriterende sollys eller lummer varme trænger ind i lokalet. Herunder kan du læse et udsnit af nogle af vores cases, hvor vi har installeret solfilm på vinduerne hos nogle af vores kunder.

Montering af solfilm til vinduerne hos Professionshøjskolen Metropol

Professionshøjskolen Metropol havde behov for at skabe et  bedre indendørs- og læringsmiljø – ikke mindst. Derfor hjalp vi dem med en løsning, som gav mulighed for at skabe de rette betingelser for en god arbejdsdag for underviserne og skoledag for de studerende. Se her, hvordan vi hjalp med montering af solfilm til alle skolens vinduer her

Bedre indeklima med solfilm til skolefritidsordning på Vesterbro

Hos Vestervangs Lille Verden, som er en skolefritidsordning på Vesterbro, havde de brug for et bedre indeklima. Den meget moderne bygning har store glaspartier og havde derfor stort lysindfald med blænding og varme til følge. Med solfilm til vinduerne har vi hjulpet med at skabe et bedre indeklima, hvor børn og voksne ikke generes på samme måde på de varme dage.

Solfilm med flere funktioner til Hvalsø Rådhus

Solfilm til vinduer kan have en gavnlig effekt over for solens stråler, men solfilm i form af folie kan også have den funktion, at der f.eks. kan stå noget information på den, som så sættes på vinduer. Det er bl.a. det, vi har monteret i Lejre Kommune på Hvalsø Rådhus. Her har vi stået for montering af solfilm på vinduerne, alt imens der er opsat folie med information til borgerne. 

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email