Korsør skole med udvendige persienner

Udendørs persienner

Udendørs persienner til erhverv

Har I problemer på de varme og solrige dage med skarpt sollys, der står ind ad vinduerne og som generer jer på arbejdspladsen? Med udendørs persienner kan du nemt afskærme for sollys på din arbejdsplads, så du og dine kollegaer kan arbejde under optimale forhold. Det er en fleksibel løsning, da udendørs persienner kan justeres, så du selv kan regulere hvor meget lys, du vil have ind ad vinduerne. At få monteret udvendige persienner er en rigtig fin løsning til de fleste typer af erhverv, da de giver dig mulighed for at styre mængden af sollys og kan justeres ift. udsigt/udsyn og temperatur. På meget varme dage kan det være ubehageligt, for ikke at sige umuligt, at skulle arbejde i høje temperaturer, men ved brug af udendørs persienner kan du sørge for at holde varmen ude på solrige sommerdage.

Skab et rart indeklima og arbejdsmiljø med udendørs persienner

Med de efterhånden varmere og varmere somre, kan det blive næsten ulideligt at sidde på et kontor, hvor der ikke er muligheder for at skærme af for solen. Kan du tværtimod holde sol og varme uden for vinduerne, kan det optimere forholdene på din arbejdsplads eller dit hjemmekontor. Ved at få monteret udendørs persienner sikrer du altså, at du og dine kollegaer undgår et dårligt og for varmt indeklima og dermed et skidt arbejdsmiljø.

Få en skræddersyet løsning med udvendige persienner til kontorets vinduer

Med udendørs persienner får du en pæn og enkel løsning, som samtidig er rigtig nem at betjene for både dig og dine kollegaer. Hos Arkitex har vi gennem årene hjulpet mange forskellige kunder med skræddersyede løsninger, herunder udvendige persienner. Måske vinduerne på kontoret har en særlig størrelse eller form? Måske du og dine kollegaer har nogle særlige behov til, hvor meget af udsynet, jeres udendørs persienner må tage? Det kan også være, det er vigtigt for jer, at jeres udendørs persienner har et særligt udtryk eller design?

Har du brug for professionel rådgivning?

Vores specialister sidder klar ved telefonen til en uforpligtende samtale

Udvendige persienner

Vælg udendørs persienner – de er nemme at betjene og rengøre

Mange virksomheder vælger at investere i udendørs persienner, da de er både nemme at betjene og rengøre. Udendørs persienner kommer også i motoriserede løsninger, så det eneste, du skal gøre, er at trykke på en knap, og så kører vinduernes udvendige persienner ellers ned, som I har behov for. Det er dermed også enkelt og let at justere og styre, hvor meget sollys der kommer ind i løbet af dagen, da I altid selv kan beslutte, hvor langt ned persienner skal være trukket. Det er også muligt at få en løsning med udendørs persienner, der selv reguleres efter solens position på himlen i løbet af dagen. 

Når det er tid til service og vedligehold af jeres udendørs persienner, er det også noget, vi hos Arkitex stolt tilbyder.

Stort udvalg af udendørs persienner

Hos Arkitex arbejder vi med flere forskellige, erfarne leverandører, som har leveret persienner til erhverv i en lang årrække. Det giver os altså et bredt udvalg af udendørs persienner i mange forskellige farver, typer m.m. Dermed er der mulighed for at finde de helt rigtige udendørs persienner til dig og din arbejdsplads. Vi har mange års erfaring inden for branchen og holder os konstant opdateret på tidens tendenser. Sammen med dig finder vi udendørs persienner, som matcher dine behov, så du er sikret et godt resultat.

Er du klar til at bestille dine udendørs persienner?

Book et møde allerede i dag, så finder vi den helt rigtige løsning til dig

Læs, hvordan vi har hjulpet andre kunder med udendørs persienner til deres kontorbygninger

Hos Arkitex er det vigtigt for os, at vores kunder føler sig imødekommet, og at de løsninger vi leverer og monterer matcher deres behov. Gennem tiden har vi hjulpet mange forskellige kunder med lige så mange forskellige solafskærmningsløsninger. Herunder kan du læse lidt om nogle af vores cases, hvor vi har leveret udvendige persienner til forskellige erhverv og virksomhedstyper.

Udvendige persienner for bedre arbejdsforhold på Korsør Rådhus

Korsør Rådhus ønskede en udvendig solafskærmningsløsning i forbindelse med, at de fik nye vinduer. Valget faldt på udendørs persienner, en nem og fleksibel løsning, som skal bidrage til bedre arbejdsforhold. Det er nemt for medarbejdere at betjene de udendørs persienner, som samtidig skærmer for den værste sol og varme.

Service og vedligehold af udvendige persienner

Hos Arkitex er en vigtig del af vores arbejde med solafskærmning, ud over montering af diverse løsninger, også at udføre service og vedligehold. Det har vi bl.a. gjort for HK København, som har udendørs persienner. Det er afgørende for levetiden på alle typer af solafskærmning, at man sørger for, at de bliver serviceret, repareret og vedligeholdt.

Motoriserede udendørs persienner til Baggesenskolen

Baggesenskolen ønskede en solafskærmningsløsning, som er nem at betjene og gerne er så automatiseret som muligt. Derfor faldt valget på motoriserede og specialfarvede udvendige persienner, der automatisk tilpasses efter, hvor solen står på himlen i løbet af dagen. Med denne løsning, skal hverken lærere eller elever bruge tid på at indstille eller justere persiennerne – og samtidig har Baggesenskolen nu et rart indeklima, hvor der er mulighed for leg og læring, også på de varme dage.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformen så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email