Undgå støj på kontoret – Støjdæmpning til dit kontor

Akustik Løsning

Hos Arkitex har vi et bred udvalg af akustiske løsninger til støjdæmpning af dit kontor. Er du og dine kollegaer udsat for støj på jeres kontor, er det vigtigt at gøre noget ved problemet. Støj og larm kan nemlig føre til mistrivsel og et dårligt arbejdsmiljø, fordi det skaber stress og uro. Med støjdæmpning kan du og dine kollegaer genfinde roen og dermed effektiviteten, så I får et rart arbejdsmiljø. Hos Arkitex har vi et bredt udvalg af støjdæmpning til dit kontor. Her kan du finde mange former for akustiske løsninger, herunder skærmvægge, gardiner m.m. 

Skærmvægge til kontor

Skærmvægge til dit kontor er en af flere gode akustiske løsninger, som bidrager til støjdæmpning. Skærmvægge til kontoret kommer i form af bl.a. skillevægge, akustiske billeder og lignende. Skærmvægge til kontoret er en god og fleksibel løsning, da du nemt kan flytte rundt på dine skærmvægge, så det passer til kontorets behov. Ved hjælp af skærmvægge kan du og dine kollegaer skabe små, rolige og aflukkede rum, så I bedre kan koncentrere jer. Hos Arkitex samarbejder vi med Attention Board, som har et bredt udvalg af skærmvægge – de kommer både i forskellige former, farver og udtryk. Find det store udvalg af skærmvægge til kontoret her.

Få støjdæmpning af dit kontor med akustiske gardiner

En anden form for akustisk løsning til kontoret er akustiske gardiner. De giver en rigtig god støjdæmpning af dit kontor og bevarer samtidig den æstetiske sans. Det er rart at kunne trække et gardin for på kontoret, så du kan fordybe dig i dit arbejde uden for meget lys og støj fra resten af arbejdspladsen. Samtidig kan gardinerne bidrage med en rar og behagelig akustik, hvis du eksempelvis sidder på et kontor med meget rumklang. Vores leverandører af akustiske gardiner har ekstremt høje standarder til både materiale og effekt af støjdæmpning. Derfor kan du hos os bl.a. finde støjdæmpende gardiner i flammeresistent materiale. 

Find skærmvægge og andre akustiske løsninger til dit kontor

Uanset hvad dit behov for lys- eller støjdæmpning er, kan vi hos Arkitex hjælpe dig. Hvad end du har behov for skærmvægge eller anden form for støjdæmpning, som eksempelvis akustiske gardiner, kan vi finde en løsning til din arbejdsplads. Med mange års erfaring i branchen og i samarbejde med vores dygtige leverandører, finder vi sammen med dig den type af støjdæmpning, der passer til dit kontor.

Akustik Løsning

UDVALGTE REFERENCER

  • ISS
  • Leo Pharma

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email