Plejehjem med intelligente gardiner

Arkitex leverer til Danmarks første Plejecenter og Sundhedshus med intelligente gardiner

Albertslund Kommune har valgt Arkitex som leverandør til Danmarks første og største hus med intelligente gardinløsninger – nemlig til deres Plejecenter og Sundhedshus. Løsninger som gør, at beboere, borgere og personale kan se frem til, at arbejde og opholde sig i lokaler, der fremmer det gode indeklima og som dræber 99,8 % af luftbårne bakterier.

Plejecentret er på ca. 10.000 m2 og består af 108 plejeboliger, med tilhørende service- og fællesarealer. Her skal 93 boliger, 12 kontorer og 9 fælles/opholdsarealer udstyres med gardiner.
Sundhedshuset er på ca. 3.500 m2, fordelt på tre etager, med genoptræningsfaciliteter, administration, møde og undervisningslokaler, samt café og personalefaciliteter. Her skal 9 kontorer, 19 behandler-/klinikrum, 2 træningssale, 1 flex sal, 7 møderum/undervisningslokaler og 1 café udstyres med gardiner.
Læs mere på Albertslund Kommunes hjemmeside

Arkitex er stolte og glade over, at have vundet entreprisen. Dorthe fra Arkitex fortæller ” Det var fra begyndelsen et spændende projekt. Vi er selvfølgelig stolte over, at blive valgt til at skabe Danmarks første hus med intelligente gardiner, hvor både design og funktion går hånd i hånd”. Dorthe fortsætter”Der er ingen tvivl om, at der bliver sat mere og mere fokus på, at nedsætte sygdoms risici og opretholde et godt indeklima. Med produkter, der er  biologisk testet hos Teknologisk Institut, tror jeg også på, at vi i fremtiden vil se mere til de intelligente løsninger, både i form af rullegardiner og gardiner”.

Det nye plejecenter og sundhedshus repræsenterer en ny tid inden for sundhed, pleje og omsorg i Albertslund Kommune. I det nye byggeri er der valgt mange nye løsninger inden for velfærdsteknologi og bæredygtighed. Derfor anvendes intelligente gardiner, som har dokumenteret bakteriebekæmpende, luftrensende, akustiskdæmpende og brandhæmmende egenskaber som kan være med til, at øge sundheden og trivslen i plejecentret og sundhedshuset.

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email