Mærskbygningen

Arkitex valgt som leverandør – Vi er stolte over at være leverandør til Mærsk Bygningen

Arkitex har vundet entreprisen med levering og montering af solafskærmning på Panum Instituttet, en ny bygning, som opføres i 15 etager, som skal rumme laboratorier, auditorier og administrative funktioner.
Bygningen er navngivet Mærsk Bygningen. Arkitex skal levere al indvendig solafskærmning i form af gardiner, mørklægning, rullegardiner og mørklægningsfilm til hele bygningen. Projektet vil tage ca. 16 måneder at levere og  derfor har Arkitex,  i forbindelse med den specifikke opgave, ansat 3 nye medarbejdere for at kunne opfylde kravene til opgaven.

Opgaven leveres i samarbejde med entreprenørfirmaet Juul og  Nielsen, som har vundet entreprisen på den indvendige aptering med skillevægge, lofter og glasvægge.

Om valget af Arkitex udtaler projektleder Martin van der Watt fra Juul og Nielsen:
”Når vi skal vælge samarbejdspartner til et projekt af denne størrelse, er der naturligvis mange parametre, som vi vurderer ud fra. I en sag som denne, som i omfang er meget stor og ressourcekrævende er det naturligvis afgørende, at Arkitex har den nødvendige know how og kapacitet til at løfte opgaven, men fremfor alt er kemien og samarbejdsklimaet vigtig, vi skal trods alt arbejde tæt sammen i 18 måneder. Vi er sikre på, at Arkitex med deres mangeårige viden og erfaring, leverer et stykke arbejde som alle bliver yderst tilfredse med og vi glæder os til samarbejdet”.

Mærsk Bygningen er tegnet af arkitektfirmaet C.F. Møller

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email