Verosol – løsninger

Arbejdsklima

Unikke løsninger

Verosol er opfinder af metalliserede stoffer og de plissede persienner. Det faktum og det DNA er noget Verosol værnes meget om og bruger til at fastholdet et fokus på udvikling og innovation i “Verosol laboratoriet”. Her forskes og opdages løbende nye teknologier og løsninger til forbedring af vores duges egenskaber. Desuden styres og forbedres de standarder, der allerede er sat inden for de eksisterende produkter.

Verosol dugen virker, fordi der er påført et nano lag af aluminium på ydersiden af ​​stoffet ved hjælp af vakuumaflejring. Det ultra-tynde lag dækker kun fibrene og efterlader vævnings- og tekstilegenskaberne intakte, i modsætning til andre anvendelsesmetoder.

Løsninger til alle behov

Uden at gå på kompromis med design og arkitektur kan Verosol med fordel bruges som rulle- og plisségardin løsninger. Verosol dugen fås i mange varianter med forskellige egenskaber. Nogle er helt tætte og kan bruges som mørklægning, men s andre med større transparens giver mulighed for at se ud, uden det går ud over refleksionsevnen.

Verosol er for mange det oplagte alternativ til udvendig solafskærmning grundet de lave investerings- og driftsomkostninger.

Få vores katalog med vareprøver tilsendt

Ønsker du at modtage information om de mange muligheder med Verosol, så bestil prøver eller et uforpligtende konsulentbesøg ved udfylde denne formular:

Få vores katalog med vareprøver tilsendt

Ønsker du at modtage information om de mange muligheder med Verosol, så bestil prøver eller et uforpligtende konsulentbesøg ved at sende en mail til arkitex@arkitex.dk

Rullegardiner

RULLEGARDINER

Verosol er oplagt at bruge til rullegardiner i kontorlandskabet. De mange forskellige duge og deres individuelle egenskaber gør det nemlig muligt at tilpasse sin løsning til præcis det formål man ønsker. Hvad enten der ønskes en løsning til total mørklægning eller med delvis transparens, så er mulighederne der.

Rullegardinsløsningerne leveres med rulletræk eller som motoriserede løsninger alt efter behov og ønske.

Plisségardiner

PLISSÉ GARDINER

Plissé er en enkel og stilren løsning når det kommer til solafskærmning. Der findes mange måder at sammensætte sin løsning, både når det gælder montage, materialer og betjening. Plisségardiner kan som rullegardinerne leveres i mange varianter af Verosl duge, og kan dermed bruges til hel- eller delvis solafskærmning i kontorlandskabet.

Betjeningen kan være med snoretræk, kæde eller “håndtag” og løsningen kan også være som Duette med usynlige snore til mørklægning helt eller delvist.

MOTORISEREDE LØSNINGER

MOTORISEREDE LØSNINGER

Løsninger til eksempelvis rullegardiner kan med fordel motoriseres og automatiseres. Således kan installationer øge effektiviteten ved eksempelvis selv at rulle ned på bestemte tidspunkter af dagen, for at holde varmen inde eller ude – alt efter sæson. Kontakt os og hør mere om mulighederne for at lave intelligente motoriserede løsninger.

DOWNLOAD SPECIFIKATIONER FOR DE FORSKELLIGE DUGTYPER

SILVERSCREEN 2% SPECSHEET

SILVERSCREEN 4% SPECSHEET

ENVIROSCREEN G3 – OPTIMUM SPECSHEET

OMNIASCREEN 3-4% SPECSHEET

816 ORIGINALS SPECSHEET

812 ORIGINALS SPECSHEET

849 ORIGINALS SPECSHEET

878 ORIGINALS SPECSHEET

890 ORIGINALS SPECSHEET

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email