Verosol – bedre arbejdsklima

Arbejdsklima

Den rigtige temperatur, naturligt dagslys og godt indeklima øger produktiviteten på arbejdspladser væsentligt.

Det kan Verosol hjælpe med til.

I mange nye og moderne byggerier bruges der store mængder af glas, for bl.a. at skabe lækkert udsyn og få glæde af dagslyset i løbet af dagen. Ofte støder man på udfordringer der påvirker arbejdsklimaet negativt, da de store vinduespartier på solrige dage kan skabe ulidelig varme på kontorerne, solrefleksioner i skærme og på AV-udstyr. I vinterens kulde er vinduespartierne genstand for stor afkøling. Alt sammen noget der påvirker effektiviteten hos medarbejderne og omkostningerne til nedkøling negativt.

Traditionelt har man løst disse udfordringer med udvendig solafskærmning. Løsninger som eksempelvis udvendige motoriserede screens, der kan skærme af for solen når den står på vinduerne. Det fjerner ofte udsynet markant og skaber stort behov for brugen af kunstigt lys uden dog at hjælpe på udfordringen omkring varmetab om vinteren.

Udsyn og arbejde i naturligt lys er vigtigt for medarbejderens trivsel

Verosol er helt unik, idet de aluminiumtråde der reflekterer solens stråler, er indvævet i dugen og derved skærmer for sol og varme så effektivt, at det mærkes i rummet med det samme. Samtidig sikrer vævningen at det er muligt at se ud af vinduet, uden at udsigten er begrænset væsentligt.

Forskning har vist, at arbejde i naturligt lys (dagslys) gør medarbejdere 18% mere produktive og øger både indlæring og hukommelse markant.

Verosol giver en varmerefleksion på op til 82% samt en lysrefleksion på op til 76%. Det er dokumenteret***.

Fordele for arbejdsmiljøet

 • Reducerer genskær.
 • Mere behagelig arbejdstemperatur.
 • Visuel komfort (mulighed for at se ud selvom der er rullet ned).
 • Bedre udnyttelse af naturligt lys.
 • Verosol skaber bedre arbejdsforhold og derved en øget produktivitet.
 • Sundere arbejdsmiljø.
Ønsker du et bedre arbejdsklima?
Hør mere om hvordan du kan skabe et flot og godt arbejdsklima med Verosol-løsninger. Vores konsulenter kommer gerne på besøg til en uforpligtende snak om dine udfordringer og ønsker. Vi har helt sikkert mere end et løsningsforslag til dig.
Verosol løsning

ØKONOMI

En Verosol løsning har mange økonomiske fordele i forhold til et lavere energiforbrug, lavere etablerings- og driftomkostninger sammenlignet med eksempelvis udvendige løsninger.
 • Reducerer behov for køling (sommer).
 • Reducerer varmeforbrug/tab (vinter).
 • Positiv effekt på energiberegninger.
 • Lavere etableringsomkostninger.
  (sammenlignet med udvendige løsninger).
 • Lavere drift og vedligeholdelsesomkostninger
  (sammenlignet med udvendige løsninger).
Solafskærmning med Verosol

LØSNINGER

Solafskærmning med Verosol kan installeres på mange måder. Som rullegardiner, plisségardiner, forskellige transparense, motoriseret og manuelt. Mulighederne er utallige.
 • Erstatter udvendig solafskærmning.
 • Fås i mange varianter.
 • Alle ønsker kan imødekommes indenfor motoriserede eller manuelle løsninger.
 • Den høje effekt og de unikke egenskaber er dokumenteret og data kan præsenteres såfremt det ønskes.

Om Verosol

Den hollandske producent Verosol, har siden 1965, fremstillet deres patenterede metalliske duge, som anvendes, som rullegardiner eller plisse gardiner.

Stifteren af Verosol, Cornelis Verolme, opfandt princippet og maskinen, som kunne fremstille tekstiler, med en aluminiumstråd indvævet i tekstilet, således at metalsiden vender ud og reducerer blænding og varme.

Effekten er signifikant, reducerer bygningens energiforbrug og skaber frem for alt komfort og velvære, for brugerne af bygningen.

I videoen til venstre kan du se mere til produktionen og de unikke egenskaber. Læs meget mere på www.verosol.com

*Kilde: Sources: Wargorcki P (ed), Seppänen O (ed), Andersson J, Boerstra A, Clements-Croome D, Fitzner K, Hanssen SO (2006) REHVA Guidebook: Indoor Climate and Productivity In Offices. Lan L. Wargocki P. Wyon DP. Lian Z. (2011) Effects of thermal discomfort in an office on perceived air quality, SBS symptoms, physiological responses, and human performance. 

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email