Verosol – det oplagte alternativ til udvendig solafskærmning

Verosol – det oplagte alternativ til udvendig solafskærmning

Verosols kollektion af duge giver uovertruffen mulighed for at skabe indendørs komfort på arbejdspladsen.

Verosols metalliserede stoffer eliminerer blændingsproblemer i din bygning, samtidig med at det giver et let håndterbart indeklima med et reduceret behov for opvarmning og køling. Den reflekterende metalliserede egenskab i dugene sikrer effektiv isolering ved vinduer, hvilket reducerer varmetabet om vinteren og varmeforøgelsen om sommeren.

I takt med at arkitekturen og bygningskonstruktioner har udviklet sig, så har Verosol det også. Verosol tilbyder en ny generation af metalliserede stoffer og med et ry for solstyring, æstetik, komfort og bæredygtighed. En selektiv anvendelse af kvalitetsmaterialer kombineret med Verosols ekspertise inden for metallisering sikrer den bedste isolering til din bygning året rundt. Dette medfører betydelige energibesparelser og reducerede CO²-emissioner. De fleste Verosol stoffer bidrager endog positivt til bæredygtige byggemodeller som LEED (USA) certificering, Green Star (Australien) og Breeam (Storbritannien).

Som opfinder af metalliserede stoffer har Verosol bygget et stærkt ry for stoffets holdbarhed. Kvalitetsmaterialerne og de unikke processer, der bruges til fremstilling af disse stoffer, resulterer i et unikt slutprodukt. Stofferne har fremragende farvefasthedsegenskaber, som modstår fading og forlænger udseendet af din løsning, hvad enten det er rullegardiner, plisségardiner mv.

Det oplagte alternativ til udvendig solafskærmning

Verosol er det oplagte alternativ til udvendig solafskærmning. Grundet de lave investerings- og driftsomkostninger skaber Verosol med sine fantastiske egenskaber et godt arbejdsklima. Uden at gå på kompromis med design og arkitektur kan Verosol med fordel bruges som rulle- og plisségardin løsninger.

Om sommeren holder Verosol varmen ude af rummet, og om vinteren mindsker Verosol tabet af varme. Det giver økonomiske gevinster og et mere effektivt arbejdsmiljø. Analyser viser nemlig at effektiviteten blandt medarbejdere falder 6% ved for varme temperaturer og 4% ved for kolde temperaturer*

Ønsker du et bedre arbejdsklima?
Hør mere om hvordan du kan skabe et flot og godt arbejdsklima med Verosol-løsninger. Vores konsulenter kommer gerne på besøg til en uforpligtende snak om dine udfordringer og ønsker. Vi har helt sikkert mere end et løsningsforslag til dig.
Arbejdsklima

ARBEJDSKLIMA

Den rigtige temperatur, naturligt dagslys og godt indeklima øger produktiviteten i kontorer væsentligt. Det kan Verosol hjælpe med til.
 • Reducerer genskær.
 • Mere behagelig arbejdstemperatur.
 • Visuel komfort (mulighed for at se ud selvom der er rullet ned).
 • Bedre udnyttelse af naturligt lys.
 • Verosol skaber bedre arbejdsforhold og derved en øget produktivitet.
 • Sundere arbejdsmiljø.
Verosol løsning

ØKONOMI

En Verosol løsning har mange økonomiske fordele i forhold til et lavere energiforbrug, lavere etablerings- og driftomkostninger sammenlignet med eksempelvis udvendige løsninger.
 • Reducerer behov for køling (sommer).
 • Reducerer varmeforbrug/tab (vinter).
 • Positiv effekt på energiberegninger.
 • Lavere etableringsomkostninger.
  (sammenlignet med udvendige løsninger).
 • Lavere drift og vedligeholdelsesomkostninger
  (sammenlignet med udvendige løsninger).
Solafskærmning med Verosol

LØSNINGER

Solafskærmning med Verosol kan installeres på mange måder. Som rullegardiner, plisségardiner, forskellige transparense, motoriseret og manuelt. Mulighederne er utallige.
 • Erstatter udvendig solafskærmning.
 • Fås i mange varianter.
 • Alle ønsker kan imødekommes indenfor motoriserede eller manuelle løsninger.
 • Den høje effekt og de unikke egenskaber er dokumenteret og data kan præsenteres såfremt det ønskes.

Om Verosol

Den hollandske producent Verosol, har siden 1965, fremstillet deres patenterede metalliske duge, som anvendes, som rullegardiner eller plisse gardiner.

Stifteren af Verosol, Cornelis Verolme, opfandt princippet og maskinen, som kunne fremstille tekstiler, med en aluminiumstråd indvævet i tekstilet, således at metalsiden vender ud og reducerer blænding og varme.

Effekten er signifikant, reducerer bygningens energiforbrug og skaber frem for alt komfort og velvære, for brugerne af bygningen.

I videoen til venstre kan du se mere til produktionen og de unikke egenskaber. Læs meget mere på www.verosol.com

*Kilde: Sources: Wargorcki P (ed), Seppänen O (ed), Andersson J, Boerstra A, Clements-Croome D, Fitzner K, Hanssen SO (2006) REHVA Guidebook: Indoor Climate and Productivity In Offices. Lan L. Wargocki P. Wyon DP. Lian Z. (2011) Effects of thermal discomfort in an office on perceived air quality, SBS symptoms, physiological responses, and human performance. 

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email