Verosol Ekspert

INTERN TRÆNING OG BESØG HOS ARKITEKTER MED VEROSOL EKSPERT

I ugen op til jul havde vi besøg af Ivar Homma, der er produktekspert fra Verosol i Holland, for at give vores salgskonsulenter en gennemgang af de seneste produkter samt træning i brugen af et nyt demonstrations kit. Her kan vi nu demonstrere forskellen på almindelige duge og Verosol i forhold til lys og varme påvirkningen.

Flere arkitektvirksomheder i Københavnsområdet fik også glæde af Ivar’s ekspertviden, da vi var på besøg på 3 tegnestuer, til en gennemgang af de mange muligheder og fordele ved Verosol i forhold til eksempelvis udvendig solafskærmning. Særlig stor var interessen for Verosols evne til at kunne reflektere op til 82% af lyset, og derved holde varmen ude.

Ønsker du at høre mere om Verosol, se de spændende tests på hvor meget varme Verosol kan holde ude, så kontakt os endelig. Sidder I med et konkret projekt, er det også muligt at beregne, hvordan – og hvor meget – en Verosol løsning kan hjælpe til at optimere indeklimaet.

For yderligere information, kan du læse mere på vores sider om Verosol eller kontakte Morten Løvenskjold på morten@arkitex.dk eller telefon 4497 1188.

 

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email