Verosol Ekspert

INTERN TRÆNING OG BESØG HOS ARKITEKTER MED VEROSOL EKSPERT

I ugen op til jul havde vi besøg af Ivar Homma, der er produktekspert fra Verosol i Holland, for at give vores salgskonsulenter en gennemgang af de seneste produkter samt træning i brugen af et nyt demonstrations kit. Her kan vi nu demonstrere forskellen på almindelige duge og Verosol i forhold til lys og varme påvirkningen.

Flere arkitektvirksomheder i Københavnsområdet fik også glæde af Ivar’s ekspertviden, da vi var på besøg på 3 tegnestuer, til en gennemgang af de mange muligheder og fordele ved Verosol i forhold til eksempelvis udvendig solafskærmning. Særlig stor var interessen for Verosols evne til at kunne reflektere op til 82% af lyset, og derved holde varmen ude.

Ønsker du at høre mere om Verosol, se de spændende tests på hvor meget varme Verosol kan holde ude, så kontakt os endelig. Sidder I med et konkret projekt, er det også muligt at beregne, hvordan – og hvor meget – en Verosol løsning kan hjælpe til at optimere indeklimaet.

For yderligere information, kan du læse mere på vores sider om Verosol eller kontakte Morten Løvenskjold på morten@arkitex.dk eller telefon 4497 1188.

 

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email