Arbejdsklima

Nyder du solen – også når du er på arbejde? 

Vi er overbevist om, at alle nyder det unikke sommervejr, vi har oplevet de sidste måneder. Masser af sol og varme er fantastisk, særligt når vi har fri, og har tid til at være ud og nyde det.

På arbejdspladsen kan historien for mange være en anden. Analyser viser nemlig at solen generer på vores skærme og at vi arbejder 6% mindre effektivt på grund af for meget varme på kontorerne.

Verosol er et helt unikt materiale, til bl.a. rullegardiner, idet der er aluminiumtråde som reflekterer solens stråler indvævet i dugen. Derved skærmer den så effektivt for sol og varme, at det mærkes i rummet med det samme.

  
En Verosol løsning giver faktisk en varmerefleksion på op til 77% og samtidig sikrer vævningen at det er muligt at se ud af vinduet, uden at udsigten er begrænset væsentligt. 

Klik her og læs mere om hvordan Verosol på flere områder er en god investering når det kommer til øget produktivitet, besparelser til afkøling og opvarmning af lokaler og ikke mindst løbende drift.

Du kan også læse om hvordan kommunikationsbureauet “Primetime Communication” nyder en hverdag med Verosol.
Læs mere om den positive oplevelse hos Prime Time og se flere billeder af deres løsning.

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om Verosol og hvordan du i endnu højere grad kan skabe et godt arbejdsklima, så kontakt os på 4497 1188 og book et uforpligtende møde med en af vores dygtige konsulenter.

Du ønskes en rigtig dejlig og solrig sommer

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email