Mærsk Bygningen

Arkitex har leveret og monteret solafskærmning på Panum Instituttet, en ny bygning, som opføres i 15 etager, som skal rumme laboratorier, auditorier og administrative funktioner.
Bygningen er navngivet Mærsk Bygningen. Arkitex skal levere al indvendig solafskærmning i form af gardiner, mørklægning, rullegardiner og mørklægningsfilm til hele bygningen.

Opgaven er leveret i samarbejde med entreprenørfirmaet Juul og  Nielsen, som har vundet entreprisen på den indvendige aptering med skillevægge, lofter og glasvægge.

Om valget af Arkitex udtaler projektleder Martin van der Watt fra Juul og Nielsen:
”Når vi skal vælge samarbejdspartner til et projekt af denne størrelse, er der naturligvis mange parametre, som vi vurderer ud fra. I en sag som denne, som i omfang er meget stor og ressourcekrævende er det naturligvis afgørende, at Arkitex har den nødvendige know how og kapacitet til at løfte opgaven, men fremfor alt er kemien og samarbejdsklimaet vigtig, vi skal trods alt arbejde tæt sammen i 18 måneder. Vi er sikre på, at Arkitex med deres mangeårige viden og erfaring, leverer et stykke arbejde som alle bliver yderst tilfredse med og vi glæder os til samarbejdet”.

Lignende Referencer