Verano Windbreaker

Verano – Ny samarbejdspartner på udvendige løsninger

Arkitex har indgået samarbejde med Verano i Holland, som er en af Europas største og førende producenter af solafskærmning. Veranos produktprogram er meget imponerende og omfattende. Produktsortimentet rummer alt fra garageporte, verandaløsninger, markiser, læhegn, pavillonløsninger og screens. Vi vil dog særligt fremhæve 2 produkter, som der er meget stor interesse for.

V 540 Zip Screen

V 540 Zip er en meget robust og stilren screen, som passer godt ind i langt de fleste miljøer. Leveres med Somfy motor efter valg, i mange ral farver og bredt udvalg af dugtyper. V 540 er særdels konkurrencedygtig på både pris og leveringstid.

Windbreakers V 730 / V 745

Så er den her endelig! Løsningen, som mange af vores kunder har efterspurgt. Det mobile læhegn, som kan afskærme terrassen og give flere muligheder for, at nyde udendørslivet også når det blæser. V 730/745 leveres i bredder og med højdejusterings muligheder, skræddersyet til dit behov. Du stiller højden med din fjernbetjening, da Windbreakeren naturligvis er motoriseret med motor fra Somfy.

Til de professionelle miljøer, som restauranter og cafeer, er løsningen oplagt. Eventuelt i kombination med markiser, pergolaer eller pavillonløsninger, skabes der flere siddepladser til gavn for gæster og omsætning.

Kontakt os for yderligere information om de mange muligheder og løsninger, som vi kan tilbyde. Vi har helt sikkert mere end et løsningsforslag til dig.

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email