Dagør Skole Verosol Gardiner

Skab bedre læringsmiljøer for jeres elever inden det nye skoleår

Hos Arkitex går vi meget op i at skabe de bedste arbejdsmiljøer hos vores kunder. Skoler har vi en særlig kærlighed til, da vi ved, hvor vigtigt det er for elever og undervisere, at være i optimale læringsmiljøer, hvor varme og sollys ikke er til gene og hvor eksempelvis interaktive tavler og projektorer er tydelige, uanset hvor meget solen skinner.

Om kort tid går mange elever på ferie og inden vi får set os om, starter et nyt skoleår. Nu er det derfor et oplagt tidspunkt at få set sine løsninger igennem og få opdateret og repareret der, hvor der er behov, så arbejdet kan ske, mens det er til mindst gene for undervisningen. Det gælder for både de indvendige og udvendige løsninger.

Vores kompetente konsulenter kommer ganske uforpligtende forbi til en gennemgang af jeres lokaler og rådgiver om løsninger, der vil gøre hverdagen endnu bedre for elever og undervisere.

Løbende kommer der nye spændende produkter på markedet, som eksempelvis varmereducerende solfilm, der kan reducere varmen med op til 42%. Bare ét eksempel på en løsning, der kunne give jeres læringsmiljøer et løft. Det kunne også være reparation, vask eller opdatering af jeres eksisterende løsning, der ikke lige er blevet udført i travlheden i løbet af skoleåret.

Indvendige løsninger

Vi ved at rigtig mange har udfordringer med at skabe de optimale rammer for arbejdet med interaktive tavler eller er udfordret i forhold til varmen i lokalerne. Udfordringer vi har stor erfaring med at løse på lige præcis den måde, der vil skabe de bedste læringsmiljøer for jeres elever.

Læs mere om indvendige løsninger

Udvendige løsninger

Vejret i Danmark er hårdt ved de udvendige løsninger. Vi tilbyder en gennemgang, reparation og servicering af jeres løsninger så de er klar til efterårets blæst og kolde vejr. Vi kender til udfordringerne med de automatiske løsninger der pludselig ikke virker som de skal, og ofte er det blot et spørgsmål om smøring og udskiftning af reservedele før end det virker optimalt igen.

Læs mere om udvendige løsninger 

Vask & reparation

Gardiner og persienner godt beskidte i løbet af et skoleår, og nogle gange også ødelagt. Vi tilbyder vask og reparation, så det er lettest for dig. Efter aftale afmonteres og afhentes gardinerne, vi vasker og kommer ud og montere igen indenfor kort tid.

Læs mere om service 

KONTAKT OS PÅ TELEFON 44 97 11 88

Kontakt en af vores konsulenter og book et uforpligtende møde, så kommer vi med kopperne til kaffen.
Du er også velkommen til at sende os en mail på arkitex@arkitex.dk.

Book et møde

Vælg en dato fra kalenderen og få professionel rådgivning af en ekspert.

Få proffesionel rådgivning

Bliv Ringet Op

Specialister i gardiner, solafskærmning, solfilm og sikkerhedsfilm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud

Indtast din navn og din email